Magyar Hungarian English English
 
 
 
1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/a.,  e-mail: eltecon@tatk.elte.hu,  tel: 372-2500/6630
 
A A A

2. ELTECON ALUMNÁRIUM Szőke Bálinttal

Az ELTE TáTK Közgazdaságtudományi Tanszéke második alkalommal rendezi meg a mostantól félévi rendszerességgel jelentkező ELTECON ALUMNÁRIUM találkozó sorozatot. Az eseményre minden alkalommal meghívunk egy sikertörténetet maga mögött tudó volt Elteconost, hogy meséljen nekünk arról, hogy milyen rögös út vezetett el odáig, ahol most tart. Milyen buktatókkal szembesült, milyen kutatni/tanulni/dolgozni abban az intézményben és milyen élni abban a városban, ahol ő ezt teszi, illetve tette korábban. Természetesen a meghívott kutatási szakmai tevékenysége is szóba kerül.


Meghívott alumnusunk: Szőke Bálint


Az esemény időpontja és helye: 2017. október 10. (kedd), 16h ; ELTE Lágymányosi Kampusz, Északi Tömb (1117 Budapest, Pázmány P. sétány 1/A), 0.63 terem


Szőke Bálint az első ELTECON-BA évfolyam hallgatója volt 2008 és 2011 között. Mesterszakos tanulmányait a nemzetközi mércével is nagyon magas szintű, bécsi Institut für Höhere Studien (IHS) hallgatójaként végezte. 2013 óta a közgazdaságtan tudományos élvonalába tartozó New York University (NYU) PhD hallgatója. Mentora és témavezetője a 2011-ben Nobel emlékdíjjal jutalmazott közgazdász, Thomas J. Sargent.


A esemény nem zárt körű, minden érdeklődőt szeretettel várunk!