Magyar Hungarian English English
 
<
 
 
1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/a.,  e-mail: eltecon@tatk.elte.hu,  tel: 372-2500/6630
 
A A A

Concorde ösztöndíj

Nagyon szeretnénk megnyerni képzésünkbe korlátosabb anyagi lehetőségekkel rendelkező tehetséges fiatalokat, ezért az üzleti életben sikeres vállalatokat kérünk fel támogatásukra. Egyelőre a Concorde Csoport vállalta összesen évi 4 hallgató támogatását.

Az ösztöndíjak odaítélése során - a szociális helyzet figyelembe vétele mellett - elsősorban egy-egy területen, tantárgycsoportban nyújtott kiemelkedő teljesítményt fogunk honorálni.

A Concorde Szociális Ösztöndíj lehetővé teszi, hogy minden évben programunk egy hallgatója 115 000 Ft-ban részesüljön, a Concorde Kiváló Önálló Munka ösztöndíj keretében pedig  évente három hallgatónk pályázhat meg 115 000 Ft-ot. A Concorde ügyvezető igazgatója, az idei évben az Év Vállalkozójának választott Jaksity György arra is lehetőséget lát, hogy legtehetségesebb diákjainkat később foglalkoztassa. Ennek érdekében a Concorde Kiváló Önálló Munka Ösztöndíjon túl még szakmai gyakorlat, illetve egyedi kutatási megbízások keretében is elmélyítené velük a cég kapcsolatát.

A 2010-es díjátadón készült fotók megtekinthetőek itt.