Magyar Hungarian English English
 
 
 
1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/a.,  e-mail: eltecon@tatk.elte.hu,  tel: 372-2500/6630
 
A A A

ELTECON ALUMNÁRIUM Csaba Dániellel

Az ELTE TáTK Közgazdaságtudományi Tanszéke első alkalommal redezi meg a mostantól félévi rendszerességgel jelentkező ELTECON ALUMNÁRIUM találkozó sorozatot. Az eseményre minden alkalommal meghívunk egy sikertörténetet maga mögött tudó volt Elteconost, hogy meséljen nekünk arról, hogy milyen rögös út vezetett el odáig, ahol most tart. Milyen buktatókkal szembesült, milyen kutatni/tanulni/dolgozni abban az intézményben és milyen élni abban a városban, ahol ő ezt teszi, illetve tette korábban. Természetesen a meghívott kutatási szakmai tevékenysége is szóba kerül.


Első meghívott alumnusunk: Csaba Dániel


Az esemény időpontja és helye: 2017 január 5. (csütörtök), 15h ; ELTE Lágymányosi Kampusz, Északi Tömb (1117 Budapest, Pázmány P. sétány 1/A), 0.81 terem


Csaba Dániel az első ELTECON-BA évfolyam hallgatója volt 2008 és 2011 között. Mesterszakos tanulmányait Európa egyik legnevesebb közgazdasági képzésében az Universitat Autónoma de Barcelonán végezte. 2013 óta a közgazdaságtan tudományos élvonalába tartozó New York University PhD hallgatója.


A esemény nem zárt körű, minden érdeklődőt szeretettel várunk!